MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

En härlig helg

Kategori: Utbytesstudent

Det har varit några riktigt upptagna dagar och jag ska försöka att sätta ord på allting som har hänt. Vi börjar med fredagen. 
 
FREDAG
Gick av campus med Bruna och vi drack en smoothie till lunch. Temperaturen gick upp mot 25 och det var strålande sol vilket fick det att känns som rena rama sommaren för en svensk som jag. Träden står också redan i blom här i SLO så det bidrog till den härliga känslan. 
Efter skolan hämtade Luke upp mig och Ellen och efter två timmar av resande runt för att hämta upp saker hos alla så bar det tillslut av mot Los Angeles. Vi kom fram runt 10 tiden till Demi och vi gick ganska direkt och la oss. 
 
LÖRDAG
Vaknade upp vid 6:45 och efter att snabbt gjort i ordning oss så bar det av mot Starbucks för frukost, a.k.a kaffe. Det var min 30de drink och jag är nu guldmedlem på Starbucks. Härligt, känns som typiskt Martin!
Vi satte oss sedan i bilen och körde mot Disneyland dit vi anlände lite efter 8. Efter en lång väntan för parkering så satt vi på tåget mot parken. Dagen spenderades sedan på de båda parkerna (Disneyland och California Adventure) med att åka olika attraktioner av olika slag, njuta av värmen på 28 grader och stekande sol, äta mat och ha det allmänt härligt. Det sista som hände innan vi lämnade parken var att vi fick se vattenshowen World Of Color vilken var helt magiskt. 20 minuter av vatten som skjuts 5 till 20 meter upp i luften med olika färger, samtidigt som det spelas både Disneymusik och videoklipp i dimman från showen. Det var då man verkligen fattade att Disneyland är stället där drömmar blir sanna, för det var som en dröm att titta på det. Underbart! Vi slutade med att ha varit på Disneyland i runt 15 timmar och gått alldeles för mycket. Vi kom tillslut hem runt halv 12 och vi gick inte och la oss runt 2 tiden. 
 
SÖNDAG
Med en så sen kväll så gick vi inte upp förrän 11-tiden ungefär. Våra fötter var fortfarande lite ömma men vi klarade av att gå upp och göra oss i ordning. Morgonen började åter igen på Starbucks och efter det åkte vi mot IKEA där vi åt mat, tittade på saker och annat. Efter det en tur ned till Huntington Beach innan vi släppte av Demi och åkte hem. Kom tillslut hem runt 10 och sömn blev det tidigt. Det har varit en lång helg men en härlig en. Vi är också lediga på måndag så blir skönt för vilande. 
 
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: