MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Thanksgiving

Kategori: Utbytesstudent

Thanksgiving är nu över och jag sitter framför min dator, nyduschad och redo för att berätta lite om en av de galnaste dagarna på länge - Thanksgiving. Okej, den startade inte så galet, snarare riktigt tråkigt. Ni vet dom där dagarna när man bara går runt hemma och inte har någonting att göra alls, som julafton eller så. Det var precis som en av de dagarna. Spenderade 90% med att bara sitta hemma, titta på videos, googla och gå runt och fota lite. 
När klockan tickade mot 5-tiden så var det dags att äta mat och det bjöds på ett Amerikanskt-Kinesiskt matbord med Kalkon, Pumpkin Pie och massa andra saker jag inte kan namnet på. Gott var det i alla fall och jag åt mer än jag skulle ha gjort. 
 
Dagen efter Thanksgiving är Black Friday och också känd som den dag då "alla" går runt och handlar saker extra billigt. Men de flesta butikerna har nu börjat fuska med det och börjar öppna sina reor lite tidigare. Så vid 8:15 hämtade Jan upp mig, Crystal och Henrique och vi åkte till Target och väntade i kön in till butiken. Vid 9 tiden när de öppnade sprang vi runt och letade efter bra dealar. Hittade en del saker och efter 1,5 timme i butiken med en massa köande lämande vi tillslut varuhuskallosen. 
Efter detta vandrade vi över till ett annat köpcentrum där vi först stannade på McDonalds, käkade lite mat och sen ställde vi oss i kön till en stor sportbutik. Hittade gymskor där och efter det spenderade vi 2 timmar inne i KOHL's. Framför allt i kön ut ur butiken som gick runt alla avdelningar. HELT galet. Men Starbucks fick avsluta våran kväll och vi vandrade hem i mörkret och kom hem vid 4 tiden på morgonen. Riktigt kul kväll och hittade många bra priser och saker. 
 
Kom nyss tillbaka från gymmet efter att ha tränat och simmat, samt avslutat med att sola i 28 grader San Luis Obispo för dagen. Underbart med detta väder i slutet av November! I alla fall, dags att gå ut på nya äventyr nu! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: