MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Helg igen

Kategori: Utbytesstudent

Så kommer att göra korta uppdateringar såhär ibland där jag beskriver vad jag gjort de senaste dagarna. Händer det inte mycket så skriver jag inte mycket. 
 
TORSDAG: 
Efter skolan stannade jag kvar på teatern och vi har nu gått igenom hela manuset och ska börja köra igenom hela akterna nu. Känns underbart. Miranda gav mig en skjuts hem och jag spenderade tiden med att göra läxor, jobba med film och vara social med familjen. 
 
FREDAG: 
Idag var Ellens födelsedag så vi firade det alla lite extra på skolan. Jag vet att hon kommer bli överlycklig om jag säger att hon är en awesome person som verkligen går att lita på, ännu bättre att det är sant! 
Under lunchen så gick vi till internationella klubben och lyssnade på Japanska musiker som är i staden under denna vecka (duktiga sådana också). Efter skolan var det teater som vanligt och jag spenderade tiden med att försöka få lamporna att fungera. Stannade kvar och pratade med folk efter och mötte sen upp Bruna för att gå till downtown och äta lite froozen yoghurt. Eftersom jag inte skulle komma hem så gick vi efter det till Subway och åt lite macka. Amy och Krystof hämtade upp oss och vi åkte alla fyra till Drive-In:en för att se film. Alltså, vi parkerade våra bilar (Amy drog med en vän) och vi satte oss mellan dem i campingstolar, drack Coca Cola Vanilla och njöt av ljudet från två bilar som gav oss stereo. Filmerna vi såg var Taken 2 och Trouble with the Curve. Bra filmer och stämningen av att sitta ute i det fria med stjärnorna, Californien och vänner bidrog. Hemma nu och ska snart prata lite Skype med mamma och pappa. Har en spännande helg att se fram emot, så sömn ska bli skönt för att vara fullt utvilad! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: