MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Sometimes the only way out of a bad day is going to bed

Kategori: Utbytesstudent

 
Lever för tillfället i ett hus med 4 ungdomar springande omkring. Helgen började igår med att Ellen sov över här och vi har pratat och umgåtts ända sedan dess och på söndag lämnar de huset, så en intensiv helg i socialt umgänge. Imorgon drar vi ett gäng iväg och surfar i Pismo Beach är det tänkt. Kanske blir ytterligare lite longboardande också?
 
Idag lärde jag mig vad hemlängtan är. Tillslut? Det är inte hemlängtan i form av att jag saknar mina vänner, inte för att jag inte gör det men för att jag vet att de finns kvar. Snarare hemlängtan till mitt produktiva jag, saknar att alltid ha saker att göra. Just nu har helgen varit dödtid och produktionen har sjunkit, jag gillar det inte och mår nästan dåligt av det. Sysselsätter mig så bra jag kan men det är svårt. Blir upp 8 imorgon och en tur till Starbucks där jag sitter och jobbar tills 11, det kanske kan bota det? 
 
Dagens bästa i alla fall var att jag, Henrique och Krystof gick upp för berget bakom mitt hus och såg ut över hela San Luis Obispo medan solen gick ned och lamporna tändes. Tvåa på listan över fina minnen härifrån. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: