MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Tillbaka i Sverige, och hej på ett tag!

Kategori: Utbytesstudent

Wow. Jag har varit helt okej under året på att uppdatera men det känns lite jobbigt att jag helt har glömt bort att skriva de senaste dagarna. Men istället för att skriva om New York så tänkte jag faktiskt bara skicka med en hel del bilder och så får vi se om ni kan lista ut vad vi gjorde därborta. Nu är jag i vilket fall som helst hemma i Sverige igen och det känns både konstigt och underbart. Konstigt för att jag har så mycket som är kvar borta i Kalfornien - saker, vänner, flickvän, erfarenheter och i allmänt ett liv. Och andra sidan så känns det skönt att vara hemma för att jag kan säga hej till gamla vänner, mitt gamla liv och min familj och släkt. Men jag stannar bara i Örebro en vecka till, sen blir det gotland och sen att hänga med Calico. Planen är att åka tillbaka till Kalifornien den 9de augusti för jag måste vara i skolan den 12 för att börja med någonting som heter Wave-week.
 
Det har varit ett fantastiskt år och jag skulle inte byta det mot någonting i världen. Jag hoppas att trotts de få uppdateringarna så har det på något sätt varit möjligt att följa vad jag har gjort och varit intressant att se hur det är att bo utanför sveriges gränser. 
 
 
Vad jag gör med bloggen under det året har jag faktiskt ingen aning om. Det kan hända att jag går över till mer av en bildblogg från mina kommande år i USA, men det är någonting jag ska bestämma om först senare. Så nu blir det en paus i bloggandet och jag hör av mig i augusti igen om hur jag ska göra med bloggen. Tills dess, ha en bra sommar allihopa, ta hand om er och njut av värmen. På återseende!