MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Sommarstället och dåliga uppdateringar

Kategori: Utbytesstudent

Väldigt lite uppdateringar nu under sommaren måste jag säga!
Befinner mig för tillfället i Örebro efter att ha varit på en 20års fest hos en kompis igår, men ska tillbaka till sommarstället om några timmar för ytterligare en vecka där uppe. Det är ny två veckor kvar tills jag åker tillbaka till Kalifornien, och har redan börjat med min packning för att se till att det inte blir överdrivet mycket man tar med sig tillbaka. Njuter av den extrema sommarvärmen vi har i Sverige nu, med 30 grader, sol och helt blå himmel. Alla sköarna vid sommarstället har blivit väldigt varma och det är extremt skönt att bada i dem. Härligt att ha en till vecka av bara slappande innan allting drar igång i full fart igen, känns som ett riktigt svenskt sommarlov.
 
Skickar med en bild från Örebro som är från tidigare i veckan när kompisar till familjen hälsade på och vi åkte till Svampen. 
 
 

Gotland

Kategori: Utbytesstudent

Sommaren betyder verkligen färre uppdateringar. Är tillbaka i Örebro nu efter en underbar vecka på Gotland. Fick se massor av gamla kompisar, och njuta av värmen och solen på stranden. Har blivit brunare under min tid på ön än under min tid I Kalifornien. Spenderade mest tid nedanför Klintehamn men också i Visby och en dag på fårö. 
Nu är jag hemma över två dagar och ska till sommarstället i över en vecka efter det med farmor och farfar och kusinerna. Det blir sista etappen i min semester och efter det så är det bara en vecka av vänner och packande innan jag flyger tillbaka till San Luis Obispo. Tiden går fort när man har roligt!
Har bifogat lite bilder från Gotland här under. 
 
 
 

Stockholm

Kategori: Utbytesstudent

Kom hem från huvudstaden under tisdagen efter tre dagar av turistande och träffande av kompisar. Blev verkligen att hänga i sommar Stockholm med soligt och 25 graders värme. Kul att gå runt i alla kvarteren och se staden igen, speciellt eftersom jag inte kommer tillbaka förrän om ett år igen. 
Under de senaste dagarna har jag mest varit hemma och jobbat, men har också fått tid att träffa lite kompisar. Kommer imorgon bitti att åka till Gotland och träffa alla våra vänner där som vi gör varje år. Kul att komma iväg lite igen, och se vackra Gotland. Ska försöka att uppdatera lite därifrån men kan inte lova, beror lite på tiden och internetuppkopplingen.
 
Fyller också 20 på onsdag nästa vecka, så då är man inte längre tonåring. Känns lite underligt att lämna den fasen i sitt liv, och fortsätta som 20 åring. Men å andra sidan så känner man plötsligt sig betydligt vuxnare och nya möjligheter öppnar sig. 
 
Här under är lite bilder från min Stockholms vistelse.