MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Sista två veckorna

Kategori: Utbytesstudent

Tillbaka i Santa Barbara för de två sista veckorna innan det är dags för vinterlovet som här på college pågår mellan 13 december och 27 januari! Mycket att fixa med de sista dagnarna innan jag lämnar för Sverige en månad och försöker att få ordning på allting så gott som jag kan. Love Punch ska också vara klar i slutet av veckan så många möten och mycket datorarbete för att få allting att falla på plats. Tills helgen så kommer Calico och hälsar på också och det blir nog biobesök och en tur till Santa Barbaras Zoo. 
 
Under lördagsmorgonen så åkte jag då tillslut ut för att skjuta med ett riktigt vapen på en bana och det var väldigt kul! Det är i en väldigt säker miljö och väligt mycket regler och skydd men att få skjuta med ett riktigt vapen var verkligen någonting speciellt och att sedan prickskjuta med en sniper kändes häftigt. Mark sa att han skulle ta oss dit någon annan gång och att han skulle ta med lite större vapen den gången så ska bli kul att se fram emot. 
 
Vädret här i Santa Barbara är inte alls så där vintrigt och under gårdagen så var det 25 grader och sol så man kunde ligge ute och sola om man ville. Morgorna och kvällarna är dock "väldigt" kalla så man får lämna lägenheten med en tjocktröja på morgonen. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: