MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Lite uppdateringar

Kategori: Utbytesstudent

Nu ska vi se, vad har hänt på den senaste tiden: 
 
Vi har filmat nästan allting av kortfilmen Brothers som jag producerar den här terminen. Förra helgen så blev det inspelningar på fredagen och lördagen med nästan 50 personer på inspelningsplatsen. Kul, och som alltid lärorikt. Imorgon, söndag, spelar vi in de sista scenerna från filmen innan det blir dags att gå in i Post-Production. 
 
Helgen spenderades i San Francisco med flickvännen och tillsammans med kompisar så firade vi Halloween. Vi klädde ut oss och gick sedan igenom Castro (homosexuella kvarteren) tillsammans med flera hundra andra utklädda och tittade på allas outfits. Helt fantastiskt hur folk klär ut sig, och alla är i en sådan god stämning. 
 
Veckan som kommer spenderar jag i Santa Barbara och San Luis Obispo, och kommer tillslut att få lite tid att jobba med olika filmprojekt som har blivit bortglöda pågrund av allt annat som har hänt på senaste tiden.
 
Klockan är nu 2 på natten och det är dags att sova för en tidig morgon med en resa ned till Santa Barbara och som sagt, sista inspelningsdagen för Brothers. Godnatt!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: