MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

Snart dags för produktion

Kategori: Utbytesstudent

Verkar som att jag har varit väldigt dålig med uppdateringar hela den senaste tiden. Har bara blivit så mycket att göra att jag ha glömt bort att uppdatera, eller inte haft tid. Hur som helst, saker rullar på och jag är för tillfället tillbaka i Santa Barbara. Under helgen spelar vi in min kortfilm som jag producerar, så det är väldigt mycket fixande och planerande inför det som tar upp större delen av min tid. Och med 45 personer på inspelningsplatsen så är det mycket logistik som måste fixas med. 
Efter den här helgen så kommer saker verkligen att segas ned snabbt, och det kommer bli mera fokus på jobbet, skolan och att bygga filmkontakter snarare än produktionen.
 
Vädret här borta är nu lite svalare, men vi har fortfarande en hel del dagar då det är 25 grader eller varmare. Inget regn än så långe, men vi väntar och hoppas för fullt. Tänkte efter helgen också få upp lite bilder från lägenheten på bloggen så ni alla kan se hur den ser ut. Återkommer med det! 
 
Förra veckan kändes väldigt lång eftersom jag under onsdagen åkte upp till SLO, och ägnade hela torsdagen och lite av fredagen åt att filma två videos för olika företag. Sedan under fredagen-söndagen spenderade jag tid i Santa Barbara, vilket var första helgen i staden på länge. 
 
Nu är det dags att sätta sig i bilen med togo muggen med kaffe och åka till skolan för möten! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: