MY US YEAR

Svensk studerande i Kalifornien

En månad i Santa Barbara

Kategori: Utbytesstudent

Ytterligare en vecka har passerat och det är dags att sammanfatta den för er:
 
Pre-Production av kortfilmen Love Punch som jag producerar har verkligen startat nu och det har varit en hel del möten den senaste veckan och mycket mejlande och planerande. Det är dags att filma om två veckor och mycket som måste hända innan vi kan känna oss lugna. Men det är väldigt kul och jag ser verkligen fram emot att filma allting. Skådespelarna börjar att falla på plats nu och samma med inspelningsplatserna. Under helgen så besökte vi huset där vi ska filma partyt och under veckan så ska vi åka upp 101'an för att titta på en bro där vi ska spela in ett mord i filmen. Håller er uppdaterade med hur produktionen går! 
 
En månad i Santa Barbara är vad Oktober är också. Känns lite underligt att spendera så mycket tid i Santa Barbara men det är skönt att långsamt känna hur det börjar att bli ens hemstad. Både jag och Felipe håller också på att försöka hitta en ny lägenhet mera downtown så att vi inte behöver spendera två timmar på att åka buss fram och tillbaka lägre. Är ett tufft jobb men vi hopps på att kunna flytta innan julen. 
 
Vädret har också varit extremt varmt under helgen med över 30 grader och sol - nästan för varmt. Och trotts att vi har en pool så har vi inte kunnat använda den för att det konstant finns småbarn som badar i den. Känns lite onödigt att betala extra för en pool som man aldrig kan använda. 
Dags att spendera resten av kvällen med att göra läxor och dra ut och springa, och sen ladda upp för en ny vecka med planerande, läxor och Calico under helgen. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: